Home  → Orbis Medisch  → Ziekenhuis

Orbis Medisch Centrum

Een bezoek aan het spreekuurcentrum
De spreekkamers van onze specialisten en overige hulpverleners liggen op de begane grond en de eerste verdieping van Orbis Medisch Centrum. Bijzonder is dat ieder specialisme over een eigen gedeelte beschikt, voorzien van een wachtgebied en diverse spreekkamers.

Het verblijf in Orbis Medisch Centrum
Patiënten zijn bij ons gast. U verblijft op een ruime éénpersoonskamer met eigen sanitaire voorzieningen. Hierdoor wordt een omgeving gecreëerd waarin privacy en rust gewaarborgd zijn, net als thuis. Naasten kunnen op de kamer van de patiënt blijven overnachten. De kamers zijn uitgerust met een bedsideterminal met tv, telefoon, internet en afstandsbediening voor de gordijnen en deuren of om een medewerker op te roepen. Alles is erop ingericht om het verblijf nog verder te veraangenamen.


Centrale sterilisatie afdeling onmisbaar voor het ziekenhuis

11 augustus 2014
Wat is een chirurg zonder zijn instrumenten en een verpleegkundige zonder zijn schaartjes? In Orbis Medisch Centrum (OMC) zorgt de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) dat alle medische instrumenten in het ziekenhuis zorgvuldig en tijdig gesteriliseerd zijn zodat artsen en verpleegkundigen met de juiste
instrumenten en sets hun werk kunnen doen.

Lees het volledige artikelHet Kwaliteitsvenster, een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), geeft patiënten op een heldere en eenduidige manier inzicht in de ziekenhuisbrede kwaliteit van zorg.
Aan de hand van tien onderwerpen in het venster, kunt u zien hoe het met de kwaliteit van zorg in Orbis Medisch Centrum gesteld is.

Opent externe link in nieuw vensterKlik hier voor het Kwaliteitsvenster