Home  → Orbis Medisch  → Ziekenhuis

Orbis Medisch Centrum

Een bezoek aan het spreekuurcentrum
De spreekkamers van onze specialisten en overige hulpverleners liggen op de begane grond en de eerste verdieping van Orbis Medisch Centrum. Bijzonder is dat ieder specialisme over een eigen gedeelte beschikt, voorzien van een wachtgebied en diverse spreekkamers.

Het verblijf in Orbis Medisch Centrum
Patiënten zijn bij ons gast. U verblijft op een ruime éénpersoonskamer met eigen sanitaire voorzieningen. Hierdoor wordt een omgeving gecreëerd waarin privacy en rust gewaarborgd zijn, net als thuis. Naasten kunnen op de kamer van de patiënt blijven overnachten. De kamers zijn uitgerust met een bedsideterminal met tv, telefoon, internet en afstandsbediening voor de gordijnen en deuren of om een medewerker op te roepen. Alles is erop ingericht om het verblijf nog verder te veraangenamen.


Op de afdeling Dagverpleging is geen dag hetzelfde

22 juni 2014
Jaarlijks bezoeken bijna 20.000 patiënten de afdeling Dagverpleging van Orbis Medisch Centrum. Coördinerend verpleegkundige Mirjam van den Boorn legt uit voor wie de afdeling is en hoe een en ander werkt. Annette Boels en Joop Brian bezoeken de afdeling al vele jaren en vertellen hun ervaringen.

Lees meer...Het Kwaliteitsvenster, een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), geeft patiënten op een heldere en eenduidige manier inzicht in de ziekenhuisbrede kwaliteit van zorg.
Aan de hand van tien onderwerpen in het venster, kunt u zien hoe het met de kwaliteit van zorg in Orbis Medisch Centrum gesteld is.

Opent externe link in nieuw vensterKlik hier voor het Kwaliteitsvenster