Home  → Orbis Medisch  → Ziekenhuis

Welkom in Orbis Medisch Centrum

Een bezoek aan het spreekuurcentrum
De spreekkamers van onze specialisten en overige hulpverleners liggen op de begane grond en de eerste verdieping van Orbis Medisch Centrum. Bijzonder is dat ieder specialisme over een eigen gedeelte beschikt, voorzien van een wachtgebied en diverse spreekkamers.

Het verblijf in Orbis Medisch Centrum
Patiënten zijn bij ons gast. U verblijft op een ruime éénpersoonskamer met eigen sanitaire voorzieningen. Hierdoor wordt een omgeving gecreëerd waarin privacy en rust gewaarborgd zijn, net als thuis. Naasten kunnen op de kamer van de patiënt blijven overnachten. De kamers zijn uitgerust met een bedsideterminal met tv, telefoon, internet en afstandsbediening voor de gordijnen en deuren of om een medewerker op te roepen. Alles is erop ingericht om het verblijf nog verder te veraangenamen.


Evert Maas vertelt over zijn ervaring bij Orthopedie

"Na vier weken maakte ik alweer een wandeling"
Evert Maas kreeg een patiëntspecifieke halve knieprothese en liep zes uur na de operatie al onder begeleiding van de fysiotherapeut. Na tweeënhalve dag kon hij naar huis. Het herstel ging echt heel vlot. Een vriendin maakte mij attent op de knieprotheses op maat die dr. Nanne Kort plaatst. Zij vertelde dat hij veel ervaring hiermee heeft. Na een goede voorlichting heeft dr. Kort mij ook geopereerd. Mijn vrouw en ik waren heel tevreden over de hele gang van zaken en vooral dat ik zo snel alweer naar huis mocht. Na vier weken maakte ik alweer een wandeling van twee kilometer.